Flaša za vodu za piće

15.00

Шифра производа: - Категорија:

Filter flaša AKVAFOR City sa promenljivim uloškom kapaciteta 150L namenjena je dodatnom prečišćavanju hladne vode iz vodovoda. Filtrirajući uložak uklanja iz vode aktivni hlor, teške metale, toksine i alergene koji se mogu naći u vodovodu, poboljšava ukus i miris vode.

Filtrirajući uložak sadrži dve visokoefikasne komponente: patentirano vlakno AKVALEN i aktivirano karbonsko vlakno – aktivni ugalj, koji zahvaljujući vlaknastoj strukturi ima veću sposobnost filtracije, u odnosu na granulirani ugalj iste zapremine. Selektivnost AKVALEN mikrovlakana prema teškim metalima se koristi ne samo za filtraciju, već i za sprečavanje razvoja bakterija unutar uloška.

AKVALEN zadržava na sebi srebro u njegovom aktivnom jonskom obliku. Takvo srebro efikasno sprečava razvoj bakterija unutar uloška, pri čemu se ne ispire vodom i ne šteti ljudskom organizmu.

Materijal bočice je prijatan na dodir, široka traka dodatno fiksira bočicu tokom upotrebe, zaštitni poklopac će sprečiti curenje vode u torbi. Zapremina od 0,5 l je idealna za utoljavanje žeđi u pokretu, a možete dodati još vode za filtriranje čim vam zatreba.

Pogodno za putovanja i letove. Flaša za vodu sa filterom je korak ka odgovornoj potrošnji resursa planete i svakodnevnoj uštedi na kupovini plastičnih flaša za jednokratnu upotrebu.

Boja

Plava, Siva, Roza, Zelena

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Flaša za vodu za piće“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Internet prodavnica

Dragi prijatelji, internet prodavnica će krenuti sa radom u januaru 2023 godine.

Molimo vas da do tada porudžbine vršite putem Viber-a, Telegram-a ili WhatsApp-a.

Hvala vam na razumevanju,
Vaš Akvafor